Marc van Tintelen werkt sinds april 2019 bij SIM. In zijn combi-funtie als consultant en front-end developer heeft hij veel uitdaging. Marc vind het in contact zijn met klanten een belangrijk aspect in zijn dagelijkse werkzaamheden. "Het leukste aan mijn werk vind ik het actief in contact zijn met klanten. Ik krijg er energie van om klanten te begeleiden in projecten van A tot Z. Hierbij kijk ik naar de wens die een klant heeft en geef daarbij advies om vervolgens samen te werken naar het eindtraject". We stelden Marc een aantal vragen om hem beter te leren kennen.  


Bij SIM hebben we de ambitie om online dienstverlening iedere dag makkelijker te maken voor alle inwoners en ondernemers van Nederland. Waarom vind jij dit belangrijk?

Marc van Tintelen kader

Het belangrijkste vind ik dat de producten die wij ontwikkelen gebruiksvriendelijk en modern zijn.  Zowel voor de inwoners en ondernemers, maar ook voor onze klanten die met onze producten werken.

Welke kernwaarde van SIM past het beste bij jou?

"We krijgen het voor elkaar": uitdagingen zijn er altijd, maar ik vind het belangrijk om in oplossingen te denken en het voor elkaar te krijgen.

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit? 

Mijn ideale vrije dag is meestal afwisselend. De ene keer ben ik samen met mijn gezin, dan weer met vrienden maar ik vind het ook belangrijk om met andere familieleden leuke dingen te doen.

Op vrijdagmiddag gaat in onze eigen bruine kroeg de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan SIM's Spotify list?

Ik ben bang dat mijn guilty pleasures snel uit de lijst worden gehaald door mijn collega’s haha! Maar ik ga voor Fatboy Slim, Major Lazer, Faithless en soortgelijke muziek.
 

Heb jij een vraag voor Marc? Stel hem hier!