Myrthe Dongelmans werkt sinds mei 2019 bij SIM. In haar functie als consultant versterkt zij onze consultancy afdeling en is zij dagelijks in contact met verschillende klanten. In haar werk vindt ze het belangrijk dat klanten het wiel niet zelf hoeven uit te vinden. "Ik houd van efficiënt werken en laagdrempelig contact. Ik pak snel de telefoon en kom graag in contact. Mensen weten mij ook altijd goed te vinden, zowel klanten als collega's." We stelden Myrthe een aantal vragen om haar beter te leren kennen.  


Bij SIM hebben we de ambitie om online dienstverlening iedere dag makkelijker te maken voor alle inwoners en ondernemers van Nederland. Waarom vind jij dit belangrijk?

Myrthe

Ik houd zelf van efficiency; want waarom zou je iets onnodig moeilijk maken? Zaken die iedereen aangaan, moeten niet alleen voor iedereen toegankelijk zijn, maar ook zo snel mogelijk en makkelijk te regelen zijn. Voor de lokale overheid en inwoners vind ik dit daarom extra belangrijk.  

Welke kernwaarde van SIM past het beste bij jou?

"We geloven in een persoonlijke benadering": ik geloof zeker in een persoonlijke benadering; je kan niet iedereen op dezelfde manier helpen en/of voor iedereen dezelfde ondersteuning bieden. Daarbij maakt het mijn werk ook leuker om steeds een andere aanpak en benadering te hebben. Het houdt me scherp. Ook vind ik het belangrijk om een goede relatie met de klant op de bouwen. Het is belangrijk om te weten wat je aan elkaar hebt. Dat lukt alleen met een persoonlijke benadering. 

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit? 

Op mijn ideale vrije dag ga ik lekker naar buiten; wandelen, naar een museum of een stukje varen. De dag sluit ik af met een goed diner met wijnarrangement met vrienden of alleen met mijn vriend. 

Op vrijdagmiddag gaat in onze eigen bruine kroeg de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan SIM's Spotify list?

DJ Paul, Nakatomi, Simon and Garfunkel, The kik, George Michael, Burak Yeter, Pete Philly, Fugees, Green day. Ik heb er heel veel... 
 

Heb jij een vraag voor Myrthe? Stel hem hier!